GSM valve

GSM valve

PostitusPostitas maidor » Kolmapäev 16 Nov 2011, 19:57

Lihtne gms valve. Rakendub ukse avamisel.
Kasutatud: nokia 3510, autolaadia 12v, mosse tulede relee, auto ukse lüliti.
Pildid siin: http://album.ee/album/554115/50293015 Pildid ehk räägivad enda eest ja miskit selgitusi ei vaja. Asi toimib auto aku pealt. Kahjuks pole käe ulatuses ühtegi liikumise andurit, mis oleks kindlasti palju parem.
maidor

Re: GSM valve

PostitusPostitas veloElektrik » Laupäev 10 Dets 2011, 15:58

Ise olen kasutanud valvesüsteemiks vahelduva eduga ZTE MF23 3G ruuterit (tal on veebiliides sihuke, et saab lihtsalt kirjutada skripti, mis SMS-i saadab), Gumstix arvutit mis räägib telefoniga Bluetoothi kaudu (kasutades kas SMS text mode'i või programmi Gnokii abi) ja autonoomset servokontrollerit, mis räägib telefoniga RS-232 kaudu (SMS text mode). Odavuselt jäävad need variandid sinu omale paraku alla. Paraku, vaadates sinu lahendust on mul tunne, et kui ma seda kasutaks, peaks ta alati läbipaistva kaane all olema, et oleks ikka kindel, et telefon pole ära kustunud, klahviluku alla läinud, kokku jooksnud või mingit SMS spämmi saades valet menüüd kuvanud.

Autonoomse 1-andurilise valvesüsteemi eest tahab Oomipood kahjuks 127 euri, mis on rumalalt kallis.
veloElektrik

Re: GSM valve

PostitusPostitas maidor » Pühapäev 11 Dets 2011, 12:01

MIna tegin asjadest, mis mul käes oli ja minu teadmised selles vallas sinu omadega võistelda ei saa. Olen kõiksugu asju ennem katsetanud (sissehelistamised, klahvilukk jm.), miski ei segaks ühe vajutusel välja helistamist. Auto akust jagub telefonile päris kauaks voolu. Muidugi ma käin ruumides pea iga päev ja pole raske asjale pilk peale visata. Asi on kasutusel saekaatris.
maidor

Mine Lisaseadmed

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline