Müüdud Elektriroller, kasutatud

Müüdud Elektriroller, kasutatud

PostitusPostitas xmasta » Laupäev 26 Veebr 2011, 15:13

Seoses elektrirattale üleminekuga vaja ära müüa elektriroller.
Hoidnud olen hästi aga hiina asjal detailides ikka tekib vigu.
Ostetud sai umbes 3a tagasi avsk.ee'st 8000 eest.

Paneb kirja vead millega ostja kursis peaks olema ja millest hind kukub:

- 48v to 12v converter, lendas esimese asjana, asendasin lihtsalt väikse 12v akuga tulede jne jaoks.
(kolises lahtiselt oma karbis ja pehmenduse panemine blokkis vee äravoolu ning rämeda paduvihma järel käivitades oli piu, oma viga)
- odomeetri tross on katki suve algusest, ei jäänud uut ette lähikonnast.
- sadulaaluse hoidiku lukk läks katki, avamine käib näpuga, mehhanism hoiab korralikult käsitsi peab hooba liigutama lihtsalt.
- pidurid tuleb jõulisemaks reguleerida natukene, minumeelest pidurdab viletsalt.
- mootorist väljuvate juhtmete seas 1 hall sensori juhe oli korra kannatada saanud, sai pisike joodis tehtud ja rohkem probleeme ei ole olnud 2 suve.
- akud vanad viletsad ja vajavad kangesti uut setti, 10-15km sooja ilmaga ära venitab praegu.

Plussid, mille eest müügihinda küsin.

- Originaalkontroller minestas ära, sees uus kontroller, up to 3kw 72v mootorile, regen breaking, tagurpidi käik, ise arvutist confitavad näitajad jne.
controlelri info: http://kellycontroller.com/keb7233124v- ... p-274.html
conf. softi online näide: http://kellycontroller.com/KEBhelp.php

- suht uus tagumine rehv suurema raskusindeksiga, et sõita 5 raske pliiakuga 60 voldi peal nagu ma tegin. (originaalrehv andis otsad tuli maha jne)
- kere ja plastjupid kõik korras, ühel küljel mõned kriimud.
- töökorras kena väike 48v akulaadija
- 800w tagumine hubmotor mis kogu pidu edasi viib

Siin üks video läbi nõmme sõitmisest, sellises vormis ta praegu siis on ja liigub:
+ http://www.youtube.com/watch?v=GvmJ-luu_Ko&hd=1

Üks pilt suvest.
Pilt

Pilt mahavõetud istmikust ja katetest, näete akude asetust.
Pilt

Pilt kontrollerist ja selle com port confi kaablist, oomipoest saab usb varianti kah.
Pilt

hinna teeks kokku nii:
2000 eek - kontroller
1000 eek - mootor+rehv
1000 eek - kere ja kola + laadija
500 eek - vana akupakk (kui ei soovi tarvitan veel ise ja viin hiljem plii kokkuostu)

4500 eek ehk 287 eur.

läbisõit ~2000km, (odomeetri kaabel minestas 1600 juures suvel)

uute akude osas pakkus akukeskus mulle
PR22-12 22Ah 12V - 700 eek/tk - selliste setiga läheks ta väga ilusti ja ilmselt nii 40-50km kaugusele ühe laadimisega. Viiega (60v) ehk rohkemgi.

Tallinnas, nõmmel

kui ei soovi kasutajat registreerida foorumis sõnumi saatmiseks siis kirjutage: xmaster ät hot.ee
Viimati muutis xmasta, Reede 04 Mär 2011, 16:34, muudetud 1 kord kokku.
xmasta

Re: Müüa Elektriroller, kasutatud

PostitusPostitas xmasta » Pühapäev 27 Veebr 2011, 13:33

tunti huvi eraldi kere vastu, jupiti müün ära kui ka kontroller ja mootor leiavad huvilised, seni hoian komplektis.
(või ostke komplekt ära ja müüge ise jupid edasi ja jätke omale mida soovisite, hinnad on head küll) :)
xmasta

PostitusPostitas maits » Pühapäev 27 Veebr 2011, 13:48

Mis kiiruse suutis see 800w saavutada ja milline on rolleri mass?
maits

PostitusPostitas Teet » Pühapäev 27 Veebr 2011, 14:51

Mul tekitas natuke segadust, et kas siis 48V ja neli akut või 60V ja viis akut.
Igatahes ütlesid, et 48V DC-DC 12V läbi - ZEVl momendil see laos võime pakkuda €19 käibemaksuga.

Teet
Teet
Site Admin

PostitusPostitas xmasta » Pühapäev 27 Veebr 2011, 18:51

Teet kirjutas:Mul tekitas natuke segadust, et kas siis 48V ja neli akut või 60V ja viis akut.
Igatahes ütlesid, et 48V DC-DC 12V läbi - ZEVl momendil see laos võime pakkuda €19 käibemaksuga.

Teet

See on ilus hind, nii et huvilised kes rollut tahavad teavad kust omale DC-DC ka saab, veate 48v pealt maha ja läheb. Võibolla võtan ühe oma jalgrattale ka, pole valgustusele veel mõelnud.

Roller sõidab nii 48v'ga kui ka 60v'ga, mootori võimsus 800w on 48v juures.
Mina sõitsin sellega 2 suve 60v, lisades jadamisi lihtsalt ühe 12v aku pingi alla karpi juurde, piltidelt näete nelja originaalakut mis on katete all.
48v juures jäin ma liiklusvoolus koguaeg jalgu ja see oli häiriv ja tundus ohtlikum omale, 60v juures sai masinatega kaasa sõita normaalsemalt, aga seda spidokat ma ei usalda küll, too näitas 50-60, ei ole gps'iga mõõtnud.
Aga liiklust arvestades siis mingi 50 ja nii ta läheb, akud kaaluvad 6kg tükk, rollerit kaalunud ei ole.

nii et mu arvamus on:
48v 40-45km/h
60v 45-50km/h
(kuid tegelikult oli minu 60v tehtud juba viletsateks jäänud akudega nii et uue pakiga võib see olla 50-55km/h)

Oleneb ka tee kvaliteedist ja rehivdes olevast rõhust, seda oli kohe tunda kuidas sodi tee või tühjema kummiga aeglasemalt liikus.
xmasta

Re: Müüdud Elektriroller, kasutatud

PostitusPostitas xmasta » Reede 04 Mär 2011, 16:34

niih, rollerdus läinud uuele omanikule, tänan tähelepanu eest ja nüüd jätkan elektriratta ehitust.
xmasta

Re: Müüdud Elektriroller, kasutatud

PostitusPostitas vootele » Reede 04 Mär 2011, 20:30

xmasta kirjutas:niih, rollerdus läinud uuele omanikule...

...kelleks olen mina.
3D CAD joonised, modelleerimine, prototüüpide valmistamine. vootele@biker.ee Soovid lehtmetallist laserlõigatud detaile, custom võresid vms? tel. 56950388
vootele

Mine Ost, müük, vahetus

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline