E-brake

E-brake

PostitusPostitas xmasta » Kolmapäev 29 Juun 2011, 22:46

Tere!

Välismaalt saab tellida jalgratta V-pidurihooba mis on e-brake, ehk siis tal on see nupuke ka küljes kui sikutad siis lülitub (pmst on seal sees (off)-(on) nupp mis hooba tõmmates käivitub)
Kas neid kuskil eestis ka mingil põhjusel saaks või on kellelgi äkki üle mingi norm konditsioonis isend?

väljamaal ei maksa ta midagi, 10-15 doltsi aga transport läheb samapalju ja rohkemgi otsa

Pilt
xmasta

Re: E-brake

PostitusPostitas Kolleeg » Neljapäev 30 Juun 2011, 11:16

Oleks varem teadnud, ma just tellisin http://www.crystalyte-europe.com lehelt hall andureid. Seal on pidurihoova hind küll kirvem, aga oleks saanud transa osas kopereeruda.

Ma tellisin sealt kevadel ka samasuguse pidurihoova, saadeti aga hoopis "Hidden wire brake sensor", mis tegelikult olemuselt ongi parem. Saab jätta alles enda ratta hoova ja pistad sensori vaid trossile vahele.

Kahjuks aga on mul moditud ja teise tootja kontroller ja otsad ei klapi ning pole olnud mahti eraldi otsi ühendada. Ning ei oska öelda kuidas fungab. Igatahes on ka selles osas viisakam, et juhe jookseb sadula alt, kui paigaldada taga piduritrossile. Siis ei ole veel ühte juhet lenksude küljest kontrollerisse jooksmas. Vast lähiajal ühendan ära ja saan öelda, kuidas pidurdab.
Kolleeg

Re: E-brake

PostitusPostitas xmasta » Neljapäev 30 Juun 2011, 16:17

see asjandus sai teisiti lahendatud, maksma läks 80 senti, täpsem info siin: viewtopic.php?f=11&t=177&p=1210#p1210
:P
xmasta

Mine Ost, müük, vahetus

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline