Tagaveoline kirjutas:Minumeelest see mis ta teeb näitab ,et see impulsstoitekas üritab käima minna aga millegipärast see ei õnnestu võibolla tõesti ülekoormus nagu eespool on pakutud. Kuidas sa mosfetti testisid oled kindel ,et see on mosfet ? Kas laadija läks töötades väga kuumaks äkki trafos lühiskeerud sees (koormus) ?
mina magasin kui ta töötas, hommikul nõksutas ja oli niisama tasane ja jahe, nii et ma ei tea kas ta väga kuumaks läks või mitte:)
Kui sa nii tavapärasel ajal mõtled, siis ei, kergelt aga ventikas tegi piisavat tööd.
Mosfeti testisin nagu õpetatakse, mõõda siit sinna siis katsu seda et gate avada siis testi uuesti ja nii.
Samas läksin ise uuesti kallale ja kiskusin pisemad transid ka maha 3tk, lugesin siit-sealt kuidas neid testida tuleb ja 2tk käituvad nagu normaalselt, igaks petteks võtsin oomipoest asendused ka kuna need vaid 2 eeki maksid, aga kolmandale mis on teise markeeringuga, ei osanud oomipoiss mulle midagi asenduseks pakkuda.
Markeering on: WS TL431AA 430SD
Ja muidug see teeb testides väga imelikke asju, pluss keskele ja mõlemast äärmisest funkab, kuid ka teistpidi funkab ühest jalast keskele.
Samuti mõlemad äärmised omavahel funkavad.
funkavad all pean ma siis silmas, et diooditesti reziimis multimeetril annab tulemust.
See ei ole õige asi ma oletan?
Ma ei oska ise neid equivalent transistoreid vaadata, et mis seda asja mulle asendada oskaks mis saadaval on?
elfa poed on tiba kaugel mulle, aga kui oomis ei paista sobivat eks siis tuleb kaugemal käia, mis sinna kõlbaks?
või on see käitumine tolle isendi puhul normaalne..
edit: värvilist pilti ka!
http://www.upload.ee/image/628376/IMG_4595.JPG